Acasă » Articole » „Olimpism-Spirit, principii și valori”

„Olimpism-Spirit, principii și valori”

În data de 11.06.2019, s-a desfășurat activitatea finală din cadrul proiectului „Olimpism-Spirit, principii și valori”. Această ultimă activitate a fost organizată de către  Liceul Teoretic „ Ion Agârbiceanu ” Jibou, în parteneriat cu Centrul de Cercetări Biologice, din cadrul Grădinii Botanice Jibou, oferind un cadru deosebit și unicat în același timp.

Instituțiile de învățământ  participante au fost: Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău , în calitate de inițiator de proiect, Colegiul Național „Silvania” Zalău, Colegiul Tehnic „Alexandru Papiu Ilarian” Zalău, Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău, Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău.

Activitatea a debutat cu câteva alocuțiuni din partea inspectorului școlar de specialitate, director al Academiei Olimpice Române- Filiala Sălaj, prof. Cozac Alina și a organizatorului prof. Csillik-Bujor Daniel. S-au prezentat valorile care sunt promovate în cadrul acestui proiect, importanța acestora și programul activităților din acea zi, după cum urmează: defilarea participanților, cu însemnele olimpice, pe un traseu prin Grădina Botanică, activități specifice Olimpismului.

La sfârșitul activităților, elevii și profesorii participanți au primit diplome de participare, respectiv de organizare. Printr-o tombolă oferită de organizatori, 10 norocoși au primit suveniruri cu repere de locație și data evenimentului.

Organizatorilor tuturor evenimentelor din cadrul proiectului, li se aduc mulțumiri pentru implicare și li se lansează invitația de a participa și la cea de-a treia ediție a proiectului, în anul școlar 2019-2020.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *